NYHETER        PRODUKTER        SUPPORT        KONTAKT        OM OSS        WEBBSHOP
SUPPORT     SERVICEANMÄLAN     FILARKIV     FUNKTIONSAVTAL     INTERNT

Försäkra dig om att Du och Din utrustning presterar på toppnivå.
Försäkra dig om att Du får bästa möjliga support för din utrustning.
Försäkra dig om att Din utrustning är servad och genomgången.
Försäkra dig om att Din utrustning har senaste system- och applikationsmjukvaror.

I funktionsavtal Basic ingår:
• En årskontroll per kalenderår (dock ej första året), inklusive arbetstid.
• Fri uppgradering av firmware.
• Rabatt på reservdelar 10% (gäller ej förbrukningsartiklar som batterier, pekpennor etc.)
• Rabatt vid hyra av system.
• Support via telefon och mail.

I funktionsavtal Premium ingår:
• En årskontroll per kalenderår inklusive arbetstid.
• Fri uppgradering av firmware på mottagare vid årskontroll.
• Fri uppgradering av firmware på fältdator vid årskontroll.
• Fri uppgradering av fältprogramvara.
• Rabatt på reservdelar 10% (gäller ej förbrukningsartiklar som batterier, pekpennor etc.)
• Rabatt vid hyra av system.
• Support via telefon och mail.
• Full tillgång till filarkivet på vår hemsida via personlig inloggning.

Rabatt vid hyra av system
Hyra gäller under förutsättning att hyresutrustning finns tillgänglig.
• 20 % rabatt på hyra av likvärdigt system vid service och reparation.

Är du intresserad av att teckna ett funktionsavtal eller vill du veta mer om fördelarna med ett aktivt funktionsavtal? Kontakta vår support på support@norsecraftgeo.se så berättar dom mer.

Huvudkontor

Norsecraft Geo AB
Orrvägen 26
192 55  SOLLENTUNA
Kontakt
info@norsecraftgeo.se
support@norsecraftgeo.se

©Norsecraft Geo AB 2016